Παρακαλούμε πατήστε ανανέωση για να φορτωθεί κανονικά η σελίδα (ctrl+f5)

24η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων - Ποτών - Τεχνολογίας

24η IFDTEX 11 - 14/2/2011

Η καρδιά της Αγοράς Τροφίμων - Ποτών Τεχνολογίας στο Metropolitan expo

Η 24η IFDTEX θα διεξαχθεί από 11-14 Φεβρουαρίου 2011 στο Metropolitan Expo το μεγαλύτερο και αρτιότερο εκθεσιακό κέντρο στην Ελλάδα .
Η Mack Brooks Hellas μέσω της 24ης IFDTEX επιδιώκει να δημιουργήσει το καταλληλότερο περιβάλλον για την ανάπτυξη συνεργασιών και να προσφέρει στις επιχειρήσεις έναν εύκολο και άμεσο τρόπο ώστε να αναπτύξουν συνεργασίες με δυνητικούς επιχειρηματικούς συνεργάτες, πελάτες και προμηθευτές.

Ο ευχερής θεματικός διαχωρισμός των κλάδων του χώρου στην παρουσίασή τους στο σχεδιάγραμμα της Έκθεσης, δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να οργανώσουν σωστά την επίσκεψή τους έτσι ώστε να δουν προϊόντα και εταιρίες του άμεσου ενδιαφέροντός τους.
Στην 24η IFDTEX θα παρουσιαστούν νέα καινοτόμα προϊόντα όπως επίσης θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην Ελληνική παραδοσιακή διατροφή (προϊόντα συνδέσμων-συνεταιρισμών-αγροτουρισμού).

Καθώς η Ελληνική διατροφή έχει πλέον κατοχυρωθεί ως η πλέον κατάλληλη για την διατήρηση της καλής υγείας των καταναλωτών, η 24η IFDTEX θα συμβάλλει στην προώθηση και προβολή των Ελληνικών παραγόμενων προϊόντων και ιδιαίτερα των τοπικών εδεσμάτων ανά γεωγραφική περιοχή. Έτσι στο σχεδιάγραμμα της Έκθεσης θα ενταχθούν όλα τα προϊόντα και οι κλαδικοί τομείς του χώρου καθώς και:

  • Διατηρημένα τρόφιμα
  • Τρόφιμα βαθιάς ψύξης
  • Τοπικά παραγόμενα προϊόντα ανά την Ελλάδα που συνδέονται με την ανάπτυξη του αγροτουρισμού
  • Συνεταιριστικά προϊόντα και αγροτικούς συνεταιρισμούς.


Ώρες λειτουργίας: 11-12-13/2 11:00-21:00

14/2 11:00-20:00

Για περισσότερες πληροφορίες :www.mackbrookshellas.gr

τηλ: 210 3542950