Τσίπουρο/Τσικουδιά/Brandy/Grappa/Congac/Αποστάγματα Σταφυλής
Αίγλη Ζαπείου, Αθήνα,
Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010
Τα οινοπνεύματα φιλοδοξούν να "ξανασυστήσουν" τον κόσμο με τα αμπελοοινικά αποστάγματα, να εκπαιδεύσουν τον καταναλωτή στα ασφαλή για την υγεία του εμφιαλωμένα ποτά και να μπούν δυνατά στην αντζέτα του επαγγελματία.
Η έκθεση θα εμπλουτιστεί με τις εξής παράλληλες εκδηλώσεις(ομιλίες):
- "Τσίπουρο: τα μυστικά της παραγωγής του", Ευάγγελος Σουφλερός, Καθηγητής ΑΠΘ.
- "Το τσίπουρο στο τραπέζι μας: αναζητώντας την ιδανική αρμονία στη γεύση", Αντρέας Ματθίδης, Πρόεδρος Πανελλήνιας ένωσης Οινοχόων.
- "Τσίπουρο: εμφιαλωμένο ή χύμα; Οι αλήθειες που όλοι πρέπει να γνωρίζουν", Σύνδεσμος Αποσταγματοποιών Αμπελοοινικών Προιόντων Ελλάδας.
- Επίσης στο σταντ της Ένωσης Barmen Ελλάδας θα παρασκευάζονται κοκτέιλ με οινικά αποστάγματα.
Για περισσότερες πληροφορίες,
210 76 60 560